Miraculous – Mi történik a 2.évad végén?

Képtalálat a következőre: „miraculous”
kép forrása:imdb

Ezeket a részeket még csak külföldön (Franciaországban) mutatták be, de ha elolvassátok ezt a cikket megtudhatjátok mi fog történni!

2.évad vége

Hawk Moth (jelentése molylepke így híják Halálfejet angolul) ördögi tervet eszelt ki, Lila Rossit megint átváltoztatja Volpinává és illúziójának segítségével elhiteti az emberekkel hogy Ladybugot (Katicát) akumatizálták és megsemmisítette Cat Noirt (Feketemacskát) és elvitte Hawk Moth-nak a talizmánokat, majd gyorsan visszaváltoztatja Volpinát és asszisztensét Nathaliet változtatja át. Ő azt az erőt kapja hogy mások erejét megduplázza. Megerősíti Hawk Moth-ot, hogy egyszerre nem csak egy akumát tud kiküldeni hanem rengeteget. Azoknak a szomorú embereknek egy nagy részét akiket már régebben akumatizáltak újra átváltoztatja.

Ladybug és Cat Noir odaadják Alyanak a rókatalizmánt, Ninonak a teknőstalizmánt, Chloénak a méhtalizmánt. Így szállnak szembe Hawk Moth-tal. Hosszas küzdelem után sarokba szorítják Hawk Moth-ot. Nathalie ezt látva odarohan főnöke titkos szekrényéhez (ez a szekrény korábban már látható volt Adrien onnan vette ki Plagg segítségével a “Szuperhősök Nagy Könyvét”) és feltűzi a pávatalizmánt, ami ezek szerint Hawk Moth birtokában volt. Átváltozik és a Mayura nevet adja magának. A pávatalizmán ereje az hogy ha viselője ráfúj egy tollra a toll belilul és akinek küldi az meg tud teremteni ideiglenesen egy olyan dolgot ami segít neki. Hawk Moth megteremt egy óriás molyt ami kiszabadítja, elmenekül. Ladybugék legyőzik és hatástalanítják a többi akumát is.

Hawk Moth hazatér, visszaváltozik, odamegy legyengült asszisztenséhez és megköszöni hogy megmentette. (Nathalie azért gyengült le mert a pávatalizmán sérült és gyengíti használóját emiatt veszélyes.)

Amúgy akik nem látták a 2.évad elejét azoknak megjegyzem Adrian apja Hawk Moth!